• „Mulţumesc Monicăi Zinca pentru ajutorul acordat, în calitate de consilier creştin, într-o perioadă foarte dificilă a vieţii mele, când nu mai vroiam să trăiesc. M-am speriat de gândurile care îmi treceau prin minte şi cineva mi-a recomandat-o cu încredere.

  Deşi nu am avut încredere că cineva mă poate ajuta, pentru că eram convinsă că aceste probleme se rezolvă între mine şi Dumnezeu prin rugăciune mai multă, am realizat că aveam nevoie şi de ajutor specializat.

  Monica m-a ajutat arătându-mi că Dumnezeu lucrează prin oameni şi că pot să îmi recapăt puterea de muncă şi bucuria de a trăi în continuare. Am reuşit să îmi termin facultatea, să îmi rezolv problemele cu logodnicul meu şi să îmi refac relaţia cu părinţii mei.

  Mulţumesc şi recomand cu mare încredere terapia cu Monica Zinca oricărei persoane care se confruntă cu probleme cărora simte că nu le mai poate face faţă. Monica a vorbit cu mine ca de la păcătos la păcătos şi aceasta cred că este singura abordare care ajută. „

  Alina B.
 • "Sunt o persoană care suferă de o tulburare psihică. O recomand cu foarte mare încredere pe Monica Zinca ca terapeut, pentru că m-a ajutat să depăşesc cea mai grea perioadă din viaţa mea, când renunţasem la medicamente.

  Ea m-a determinat să continuu să fac tratamentul prescris de medicul psihiatru şi să înţeleg că viaţa mea nu se opreşte doar pentru că am un diagnostic.

  Am citit informaţii foarte utile la ea pe site şi aşa am decis să o contactez şi să apelez la terapia cu ea. Deşi am avut impresia prima dată că nu mă poate ajuta pentru că e mai mică decât mine şi ca vârstă şi ca statură, iar atunci credeam suspect orice ce întâmpla în jurul meu, mi-am dat seama că tot ce spunea avea sens şi mai ales mă lăsa să găsesc eu soluţiile, în loc să mi le spună ea. Asta m-a ajutat să îmi dau seama că nu eram o legumă, cum mă credeam.

  Mulţumesc şi sper să ajute cât mai multe persoane aflate în situaţia mea."

  D.M.
 • „Copilul nostru de 8 ani este diagnosticat cu sindrom Williams. Înainte de începerea colaborării cu Monica, Andrei nu comunica decât prin gesturi de cele mai multe ori nefuncţionale, ţipete sau muşcături, fiind şi foarte ataşat de tabletă şi televizor.

  Încă din prima lună, datorită programelor adaptate în funcţie de nevoile copilului,  acesta a început să comunice verbal cu familia, să pună întrebări la nivelul la care putea el în acea clipă şi să renunţe la gadget-uri defintiv, acestea fiind înlocuite cu „vorbărie” şi joc, atât acasă cât şi în parcuri, magazine, etc.

  Ne-a explicat că deşi Andrei folosea numai silabe, era important să denumim obiectele după cum poate el pronunţa, pentru ca Andrei să nu mai fie frustrat, şi de la acest pas s-a ajuns la comunicare adevărată, în care el întreabă şi răspunde funcţional ceea ce are nevoie să ştie.

  Însă cel mai important este că Monica a lucrat logopedie săptămânal, ne lăsa notat tot ce ea reuşea să lucreze cu el în 3 ore, iar terapeuta lui şi noi foloseam ceea ce ea lucra. Astfel, acum Andrei vorbeşte spontan în propoziţii şi fraze, şi nu mai are comportamente inadecvate, pentru că ne poate spune ce îl deranjează sau doare.

  Mulţumim pentru seriozitate şi implicare!”

  Familia Bunescu
 • "Monica Zinca a apărut în viaţa noastră în urmă cu 2 ani, când fetiţa mea a fost diagnosticată cu sindrom Williams. La acea vreme, Anastasia, fetiţa noastră, nu vorbea, nu se juca, nu răspundea la propriul nume, nu avea control sfincterian, nu mânca şi nu se îmbrăca singură.

  Monica ne-a ajutat ca şi coordonator al programelor Anei, dar ulterior, când au apărut probleme de comportament cărora nu le mai putea face faţă terapeutul, a lucrat direct cu ea, reuşind să o ajute pe Ana să le gestioneze şi să putem continua terapia astfel încât Ana să poată progresa.

  După soluţionarea acestor probelme, a mers la grădiniţă în calitate de shadow, unde le-a ajutat atât de Ana cât şi pe educatoarea ei, să gestioneze situaţiile de conflict. De asemenea, Ana a reuşit să participe activ la lecţii, să doarmă şi să mănânce la grădiniţă, dar mai ales să CONVERSEZE, nu doar să verbalizeze.

  Recomandăm cu încredere oricărui părinte colaborarea cu Monica, inclusiv pentru terapia de familie, prin care vă poate ajuta să gestionaţi dificultăţile ca şi cuplu cu un copil cu nevoi speciale.

  Moni (cum îi spune Ana) este îngerul păzitor al fetiţei noastre."

  Familia Constantin
 • " Ma numesc Roxana F. si sunt mama unui baietel diagnosticat cu Sindrom Asperger in urma cu aproximativ 2ani. De cand avea 1 an mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu el insa un diagnostic clar si acurat am primi abia acum 2 ani. Nu voi uita niciodata ce am trait atunci, un manunchi ciudat de trairi intense, de la durere si revolta la usurare ca in sfarsit stiam ce avea. Acela a fost momentul cand am intalnit-o pe Monica si trebuie sa marturisesc ca ne-a schimbat viata. Dincolo de atitudinea ei pozitiva si plina de optimism, ce mi-a dat incredere, a fost seriozitatea cu care trateaza fiecare caz in parte.  Am avut de la inceput o strategie coerenta de terapie, cu obiective clare, insa mereu ajustabile pe parcurs si adaptate la nevoile si realitatile baietelului meu. Cu ajutorul Monicai am reusit sa il reintegram la gradinita si sa il facem sa vorbeasca spontan.  Stiu ca mai avem mult de lucru, insa am incredere ca suntem pe drumul cel bun alaturi de ea."

  Roxana Florescu
 • „Am apelat la ajutorul profesionistului Monica Zinca într-un moment extrem de delicat al vieţii mele. Am întâlnit-o întâmplător şi mi-a marcat o perioadă importantă a vieţii.

  Doamna Zinca ştie să lucreze cu pacienţii într-un mod special, are ambiţie, pasiune pentru ceea ce face şi dorinţa de a reuşi. Dintre psihologii (terapeuţii) cu care am lucrat (în calitatea de pacient şi nu numai) este poate cel mai dedicat muncii sale.

  Am plecat mereu de la psihopedagogul Monica Zinca cu credinţa că orice problemă întâlnită în viaţă are o rezolvare şi că fiecare dimineaţă este senină dacă ştim să iubim. Recomand oricând cu încredere specialistul Monica Zinca.”

  Silvia Ne.
 • „Monica este terapeutul care adaptează Metoda la copil, ci NU invers. Programele care nu dau rezultate rămân în aşteptare până când copilul le poate integra.

  Nimic nu vine forţat. Accentul principal este pus pe JOC, generalizare şi Limbaj, astfel că progresul nu vine numai pe partea cognitivă, ci mai ales din creşterea copilului în relaţionare.

  Astfel că unul din copiii unde lucrăm împreună (coordonator-terapeut) a reuşit ca în 8 luni să crească de la un vocabular care nu includea decât nişte sunete,  la aproape 100 de cuvinte. Iar acum, după 2 ani de terapie, avem un pitic coerent în exprimare, care se joacă specific vârstei lui, deşi ştim că mai avem mult de muncă.

  Monica a spune  DA abordărilor din terapiile de relaţie şi reglare afectivă,  iar acestă deschidere a adus un plus de încredere în colaborarea cu colegii psihoterapeuţi cu care lucrează, şi de aici rezultatele suprinzătoare.”

  Teodora Coman psihanalist şi terapeut ABA
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0